Webbsida

När du vill köpa en webbsida lyssnar vi på dig och skapar en lösning efter dina behov. Vi jobbar inte efter färdiga mallar, vilket gör att er webbsida blir skräddarsydd efter er verksamhet och era önskemål. Tillsammans skapar vi en webbsida med en modern, flexibel design med anpassad funktionalitet som både ni och vi kan stå för, och till vår hjälp har vi professionella designers och programmerare. Alla våra webbsidor är skapade i ett användarvänligt Content Management System (CMS) vilket gör att ni i efterhand administrera eran webbsida utan några förkunskaper. Våra ledord är att det ska vara Lätt, Snyggt och Kostnadseffektivt.

 

Skräddarsydda sidor

Alla webbsidor som vi skapar är skräddarsydda efter kundens behov. Vi utgår aldrig från mallar eller liknande. När du väljer att få din sida utvecklad hos oss sätter vi oss ner med dig och går igenom dina behov och krav.  Vi går igenom vilka slags funktionaliteter du vill integrera. Sedan går vi igenom ett designformulär där vi tittar på vilka färger du vill ha, menyer, sidor att inspireras av och lite annat som ska leda oss i att skapa rätt design för ditt företag. Nästa steg är att vi skickar ett designförlag för hur huvudsidan kommer att se ut. Om du är nöjd med den går vi vidare och designar undersidorna. Om du vill göra ändringar så fixar vi självfallet det också. 

Funktioner

Vilka funktioner du vill ha på sidan är givetvis ditt beslut. Vi kan råda dig efter dina behov vad som passar bäst att ha. Det kan vara bildgallerier, nyhetsmoduler, blogg, kontaktformulär, en bokningsfunktion eller något annat som gör din webbsida effektivare och driva mer trafik till din sida. Social medier är något vi integrerar på nästan alla sidor då det ger en koppling till din Facebooksida eller ditt twitterkonto. Det hjälper också till med sökordsoptimeringen för till exempel Google.

Content Managment System (CMS)

Ett CMS system bygger på att du som användare ska kunna administrera din webbsida själv utan några förkunskaper i webbprogrammering eller design. Webbsidan skapas på ett sätt så att användaren smidigt kan ändra text, bild och även lägga till nya webbsidor med några knapptryck. I ett CMS separerar man innehållet på webbsidan från designen, detta gör att allt innehåll kommer presenteras med samma design över hela webbsidan. Vi integrerar CMS i alla sidor vi bygger och vi använder oss av ett användarvänligt CMS som bygger på ett välkänt open source CMS, så det är lätt att göra ändringar och bygga på moduler.

Integration

Vi kan även se till att din nya hemsida blir integrerad med Facebook, Twitter, Linkedin eller vilka andra sociala medier du använder. Från att ha en Facebooklogga på din hemsida som tar användaren vidare till din Facebooksida till att till exempel ha en "gilla" knapp där dina kunder kan klicka om de gillar ditt företag. Vi kan även integrera så att folk kan dela med sig av nyheter, artiklar eller blogginlägg från din sida. Detta är en mycket populär funktion och om en av dina kunder trycker på "gilla" knappen kan alla vänner till personen se detta. På så sätt är det mycket bra marknadsföring då kan man nå många användare utan kostnad. Vi kan hjälpa dig att koppla din nuvarande Facebooksida eller om du vill ha ännu bättre exponering kan vi designa en ny åt dig.

Prismodell

Det som skiljer oss mot många andra är att vi inte tar några månadsavgifter och vi tvingar inte in våra kunder i några dyra support eller hostinglösningar. När vi träffas och kommer överrens om ett pris för sidan är priset det slutgiltiga priset. Vi utgår från en basmodell för en sida och sedan beräknar vi priset beroende på vilka funktioner och integreringar som behövs. På så sätt betalar du alltid bara exakt för de funktioner du behöver. Vi är specialiserade på design och utveckling och har därför ingen egen hosting, men hjälper gärna dig att hitta den bästa lösningen för din sida med passande leverantör.

Garanti

På alla sidor vi bygger lämnar vi en tre månaders garanti för att fixa eventuella buggar eller för att göra små justeringar.

se portfölj