SEO

Vill du att din sida ska hamna högre upp när man gör en sökning på Google och få ökad trafik till din sida kan vi hitta en lösning som passar din budget. Visste du att 42% av alla klick från en sökning på Google hamnar på första alternativet, 12 % på andra alternativet och 9% på tredje alternativet. Så genom att optimera och främja vissa sökord kan din sida hamna i toppen och se en avsevärd ökning av trafik till sidan. 

Katalogregistrering på nätet varit ett populärt alternativ för att sprida information om webbsidor och företag på marknaden. Det innebär att registrera din webbsida med specialla sökord och beskrivning på gulasidorliknande sidor på nätet så att folk kan hitta din sida när de går igenom en vissa kategori. Denna sida har fungerat mycket väl och varit rekommenderad av Google till nyligen. Vi kan göra detta på intternationella sidor och även lokala i Sverige. En annan effekt detta har är att öka länkarna till din sida som leder till bättre rankning hos Google.

Sociala bokmären är det snabbast ökande SEO-alternativet för tillfället. Vi registrerar din sida till sociala bokmärkessidor som tex "digg", "delicious" för att sprida innehållet om din sida. Ofta inom en vecka redan kan dessa länkar börja att ge effekt på din rankning och inom en månad kan man se en stor skillnad. Dock kan Google ibland behöva 30-90 dagar för att indexera alla uppdateringar. 

Artikelmarknadsföring / Artikelregistering har också blivit mycket populärt på sitone för att främja hemsidor.  Det är mycket användbart för att både läsaren av artikeln och du har nytta av detta. Läsaren får intressant information, webbsidan som artikeln är registrerad på kan få del av intäkter från artiklen och du får riktad trafik folk som som har ett intresse av området du arbetar med. Vi kan hjälpa dig att sprida en artikel du har skrivit själv eller hjälpa dig med allt från att skriva artiklen till registreringen. Vi kommer att göra vårt bästa för att rikta innehållet i artikeln till dina sökord så att inte bara trafiken från din artikel är så relevant som möjligt utan även så att artikeln kan få en hög listning för bästa sökresultat i Google. Detta kan bli gjort på både svenska och engelska. Det viktigaste är nyckelorden du vill främja.


Pressmeddelande är mycket bra sätt för att öka exponeringen av din hemsida och få högkvalitativa länkar som pekar mot ditt innehåll. Vi kan skriva pressmeddelantet åt dig som du kan granska eller så kan du använda din egna press release. Detta kommer att bli registrerat på ett fleratal distrubitionssidor som sedan kommer att göra ditt pressmeddelande synligt på ett hundratal eller tusental platser på nätet.


Lokal marknadsföringlistning registrerar din sida på ett flertal lokala register som tex hitta.se eller googlemaps. Underlätta för dina kunder att hitta dig direkt, speciellt riktat mot kunder i ditt område.

Sökmotorsregistrering är till för att registrera din sida hos så många sökmoterer som möjligt. Vi kan erbjuda upp till 100 för ett lågt pris. Detta är viktigt för att så många sökmotorer som möjligt ska kunna hitta din sida.

Vi har även fler tjänster inom detta att erbjuda och olika paketlösningar. Kontakta oss gärna så tar vi fram den bästa lösningen för dig och din budget.