Facebookappar

Facebook är det sociala media som är hetast just nu. För att bättre synas och stå ut krävs det en klar strategi som med hjälp av skräddarsydda appar hjälper ert företag att vara unik och stå ut i mängden. Allt från designen på Facebook sidan till appar med spel, tävlingar och erbjudande kan vi hjälpa er med. Har ni inte närvaro på Facebook eller knappt? Ja, då kan vi hjälpa er med att lägga upp en strategi eller förklara hur Facebook kan hjälpa er. Inga frågor är för dumma!

 

Varför Facebook?

Facebook är idag det mest kostnadsefftektivaste sättet att nå ut till sina potentiella kunder. Inget annat marknadsföringsverktyg är lika effektivt i jämförelse med vad det kostar. Sociala medier är dagens ”Word of Mouth” och då Facebook är den största aktören blir det därför en nästan obligatorisk plats att synas i.

Facebookstrategi

För företag som är nyfikna på Facebook men inte riktigt vet hur de ska börja eller utveckla sin satsning på det erbjuder vi vår hjälp. Vi tittar på ert företag och det ni erbjuder. Kollar vad konkurrenterna erbjuder och hur deras satsning på Facebook ser ut. Utifrån det tas det fram idéer på hur er Facebook satsning borde se ut och tips på allt ni kan göra.

Skräddarsydda Facebook appar

Alla applikationer tas fram efter kundens unika behov och strategi. Tillsammans med kunden skissar vi fram ett förslag och därefter utvecklas applikationen. Viktigast för oss är att kunden känner sig nöjd efter varje steg på vägen.

Integration

Vi kan även se till att dina Facebook applikationer integreras mot externa system. Allt beror på vad ni önskar. Om du till exempel har en befintlig hemsida kan vi integrera den med Facebook genom tex en "gilla" knapp eller att folk kan posta innehåll från din hemsida på deras Facebookkonto.

Prismodell

När vi träffas och kommer överrens om ett pris för sidan är priset det slutgiltiga priset. Vi utgår från en basmodell för en applikation och sedan beräknar vi priset beroende på vilka funktioner och integreringar som behövs. På så sätt betalar du alltid bara exakt för de funktioner du behöver.

Garanti

På alla applikationer vi bygger lämnar vi en tre månaders garanti för att fixa eventuella buggar eller för att göra små justeringar.

se portfölj