Mobil Apputveckling

Vi är en modern apputvecklare med kontor i Stockholm som erbjuder lösningar för våra kunder med innovativ design och framgångsrika resultat. Mobila applikationer till iPhone och Android har exploderat på marknaden de senaste åren. Alla företag vill ha en egen app och utvecklingen går fort framåt. Med en app kan man bygga in många intressanta funktioner som inte går med en hemsida eftersom man har mobiltelefonen som verktyg. Integration med kamera, GPS-funktioner, pushtjänster där du kan få ut information till dina kunder  och andra intressanta möjligheter. Vi hjälper våra kunder att förverkliga drömmarna om en app.

 

iOS eller Android?

Som apputvecklare utvecklar vi appar för båda operativsystemen och det är upp till dig vilket system du vill att vi utvecklar till. Det finns olika fördelar med båda systemem, men det viktigaste är vilka användarna av appen är. Vi kan bygga allt från mindre komplicerade appar som presenterar ditt företag till mycket mer komplicerade appar med inbyggda funktioner som GPS lokalisering, videokommunikation eller spel. Numera är det vanligt att man utvecklar en app för både iPhone och Android samtidigt, det ger vissa fördelar tidsmässigt. Kodningen av applikationerna måste ske separat eftersom de använder olika programeringsspråk, men man kan vinna lite tid på design och projektledning. Fördelen med att utveckla för båda systemet är att annars missar man ungefär hälften av användarna.

Från koncept till produkt

Våra projektledare lyssnar till dina behov och kan komma med förslag på vilken slags app som kan ta din idé från ritbordet till en framgångsrik produkt. Om du bara har en vag bild kan vi bygga ett koncept som passar just ditt företag. Det viktigaste är att du känner dig nöjd med resultatet och det jobbar vi hårt för. Vi kan även bygga ett CMS med en backendserver till din app så att du enkelt kan hålla den uppdaterad utan att behöva blanda in en apputvecklare varje gång du vill ändra en text eller lägga till en bild.

Prismodell

Vad en app kostar kan variera väldigt mycket. Det hela beror på hur mycket apputveckling och projekttid som behövs. Det vi kan garantera är att vi kan leverera appar till dig för ett mycket marknadsmässigt fördelaktigt pris oavsett om du vill ha en liten företagspresentationsapp eller ett spel. Jämför gärna vårt erbjudande och offert med andra apputvecklare och se lätt våra fördelar.

Garanti

På alla appar vi bygger lämnar vi en tre månaders garanti för att fixa eventuella buggar eller för att göra små justeringar. 

se portfölj